900 gr kycklingfilé
3,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 dl sweetchilisås (vet faktiskt inte exakt, höftade lite, men man får ta tills man tycker såsen smakar gott)
salt
peppar
chili
ris
curry
Kycklingen steks i lite olja med salt, peppar och chili tills den är genomstekt
Sås gjorde på creme fraiche, grädde och sweetchilisås
När kycklingen och såsen är blandad
På tallriken :)
Jag serverade den med ris, där jag hade lite curry i vattnet när den kokades (hade tänkt ha gurkmeja först men de fanns ingen hemma) för att riset skulle få lite färg samt så serverades den med lite paprika och majs, riktigt gott och lite sting i maten var det med :)
En variant som också är supergod är att steka kyckling så den får lite färg (behöver inte bli klar), slänga i cocosmjölk och sen sweet chilisås i valfri mängd och låta det puttra länge, minst 15 min. Servera med ris. Blir supergott!
SvaraRadera